Terugblik: Een fantastische editie van de Kanaalconcerten 2017 - Prosos

Terugblik: Een fantastische editie van de Kanaalconcerten 2017

Terugblik: Een fantastische editie van de Kanaalconcerten 2017

De rode loper ligt voor de gasten uitgerold, de zon schijnt en de Smaakparade staat paraat met heerlijke hapjes om iedereen culinair te verwennen. Terwijl er een soundcheck klinkt vanaf het hoofdpodium is de band die op het Karin Heuvelmans te horen zal zijn alweer druk in de weer om op te bouwen om de aanwezige gasten te laten genieten van haar muzikale klanken. Alle vrijwilligers staan op hun plekken om te doen wat ze moeten doen, de laatste hand wordt gelegd aan het inschenken van de ontvangst-drankjes voor de businessborrel. Kortom, iedereen is klaar voor weer een grandioze editie van de Kanaalconcerten.

En grandioos was het!

Het is maandagmiddag 14:15 en nog steeds zit ik met mijn hoofd bij afgelopen weekend. Wat is het toch een mooi evenement. Ik als niet-Apeldoorner voel me best bevoorrecht en trots dat ik deel mag uitmaken van het bestuur van de Stichting Kanaalconcerten en zo’n mooi event mag organiseren. Uiteindelijk komen al die uurtjes voorbereiding door iedereen fantastisch tot zijn recht tijdens het evenement. Het klopt gewoon!

Op naar de 13e editie

Er wordt lekker gegeten bij de Smaakparade, borrelend publiek is aan het netwerken en mooie verbindingen worden gelegd, de beentjes gaan van de vloer tijdens de afterparty; er wordt genoten! En dat is waar het om gaat en waar het om moet blijven gaan. Een jaarlijks terugkerend Apeldoorns evenement, voor en door de Apeldoornse inwoners. We hebben het weer achter de rug, op naar editie 13.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?