Online aan de slag binnen een dag

Training: “Online aan de slag binnen 1 dag”

Training: “Online aan de slag binnen 1 dag”

In 9 stappen je eigen ‘Online aanpak’ 
+BONUS: 1-op-1 coaching door Anita Holthuis

Met deze training ontwikkel je stap voor stap je eigen online aanpak. Je kunt deze 9 modules gebruiken bij het invullen van je plan. Zo kun je binnen 1 dag aan de slag!

Niet onbelangrijk. Als je deze aanpak begrijpt, ga je ook inzien dat je het voor heel veel ontwikkelingen en uitdagingen kunt gaan gebruiken en inzetten. Ik noem het altijd mijn ‘kapstok’ voor het structureren en organiseren voor het tot leven brengen van mijn ideeën uitdagingen.

Met ons stappenplan heb je een handige tool in handen om kennis te maken met onze aanpak. Om je een stok achter de deur te geven, heb ik iets tofs voor je ontwikkeld: een online training (9 modules) ‘Online aan de slag binnen 1 dag’. Als bonus krijg je een 1-op-1 coaching door Anita Holthuis: de waarde is € 99,-!

+ BONUS = 1-op-1 coaching door Anita Holthuis

Samen op jouw moment het plan doornemen.

Meld je aan!

 
Wat is jouw gewenste ondersteuning?

GRATIS Stappenplan
Vraag het GRATIS stappenplan aan en werk het uit. Na 1 dag kan jij de praktijk in met jouw idee. Kom zelf in in actie met een beetje hulp van Prosos!

Samen aan de slag
Na het invullen van het stappenplan weet je wat je nodig hebt om online aan de slagte gaan. Pak je dit zelf op, samen met ons, of besteed je het liever uit? Aan jou de vraag!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?