Video marketing - Prosos

Video marketing

Samenwerken aan een online groei
en commercieel succes!

~ Personalisatie is dé sleutel tot een succesvolle campagne ~

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Video marketing

Ontdek de mogelijkheden van video marketing! Video’s zijn voor bedrijven een middel om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe mensen te bereiken 

 

Uit onderzoek van Raw Shorts blijkt dat 64% van de consumenten eerder een product koopt na het zien van een video over het betreffende product. Maar liefst 90% van deze kijkers geeft aan dat productvideo’s helpen bij het maken van een keuze. 

 

Video marketing een vak apart 

Het maken van een goede video is nog niet zo simpel als het lijkt. Naast dat je natuurlijk het juiste (vaak dure) materiaal nodig hebt dien je ook met zaken zoals licht en geluid te maken. Heb je hier allemaal aan gedacht? Dan dien je nog goede edit skills te hebben om van jouw ruwe beelden een prachtige film te maken.  

 

Juiste video op het juiste kanaal 

Als een video hebt ontwikkeld met het juist licht, geluid en je hebt er iets prachtig van weten te maken dan dien je nog ervoor te zorgen dat je de video op het juiste platform te delen. Op Instagram werken korte video’s beter terwijl video’s van vijf minuten het best werken op YouTube. 

Video marketing uitbesteden 

Zo lees je al in deze twee bovenstaande alinea’s dat je over behoorlijk wat kennis moet beschikken wil je een video maken die ook echt bijdraagt aan jouw marketing strategie en dus van meerwaarde is.  

 

Vanuit een helder kader met een praktische insteek? Dan zit je bij ons goed. Samen met jou gaan we aan de slag om toffe content te schieten. Naast het gebruik van video marketing kunnen wij ook ondersteuning bieden op het gebied van foto en audio 

Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Ons gedreven team doet dat stapje extra en stopt niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

Een afspraak inplannen om onder het genot van een kop koffie te sparren over jouw video marketing ideeën? Vul dan onderstaand formulier in!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?