Vooravond nieuw decennium met Prosos B.V.

Vooravond nieuw decennium

Decennium header

Vooravond nieuw decennium

En dan zitten wij midden in de decembermaand. We staan ook aan de vooravond van een volgend decennium. Als ik dit schrijf, zit ik op een stoel op de luchthaven van New York. Ik en vakantie zal je zeggen, ja… het gevoel was er dat ik mijzelf een week los kon maken van waar ik het liefst mee bezig ben… het werk bij Prosos. Toch heb je ook een privéleven en is het bij 12,5 jaar huwelijk een feestje om er samen op uit te gaan. Ik kan je zeggen dat New York dan een aanrader is. Wat een stad, wat een snelheid, ontwikkelingen en innovaties, maar ondanks alle ‘overdone’ gastvrijheid en beleefdheid een stad waar je echt heel dicht bij jezelf kan blijven. Daar houd ik van en ergens weet ik dat ik dat ook terug wil zien binnen mijn bedrijf en de activiteiten die wij met elkaar verzorgen. Dat maakt mij blij en dat zijn ook het type mensen waar ik graag mee samen wil werken.

Laat je werk je een lach op je gezicht brengen

Zorg dat je werk je happy maakt, dat het iets moois uit jezelf haalt en is dat het niet? Zoek dan verder …. Maak het allemaal niet zo spannend en gek, blijf bij jezelf en als je dat uitdraagt dan kan je alle verhalen vertellen, die je wenst. Dan komt het uit je hart.

Thanksgiving Parade in New York

In de Thanksgiving Parade in New York, ja.. die mochten wij zien… echt waanzinnig… brachten de mannen die de ‘poep van de paarden opruimden’ een lach op je gezicht. Door gewoon mensen te enthousiasmeren en trots te zijn op waar zij voor aan het werk waren. Er een feestje van maken met elkaar. Ik denk niet dat ze hier extra voor betaald kregen, maar daar ging het deze mannen niet om. Het ging om de lach op de gezichten van de mensen in het publiek en zelf plezier hebben. Ook bij wachtrijen voor musea en liften naar dakterrassen van gebouwen brachten de dames en heren, die lieten zien dat ze plezier hadden in hun werk, een lach op mijn gezicht. Er was zelfs een werknemer die al zingend mee de lift in ging. Dit was zeker geen onderdeel van zijn job, maar gewoon om wie hij wilde zijn.

Beleving – beetje Extra

Voor mij is dat beleving en dat beetje extra wat je met zo weinig middelen kunt meegeven aan je klant. Een arm om hem/haar heen, dat kost helemaal niets, maar is zo gaaf om te doen.

Als je naar mijn mening alles ziet als werk-privé, dan wordt het heel lastig om er iets gaafs van te maken met elkaar. Vlecht het wat in elkaar en wordt en blijf happy! Niet omdat je het voor je ‘baas/werkgever’ moet doen, maar omdat je het wilt doen.

Onze klanten

Binnen Prosos kan ik niet anders schrijven als dat het een jaar met veel reuring was. Naast het mogen blijven bedienen van onze bestaande klanten, het verwelkomen van nieuwe klanten, hebben wij ook afscheid genomen van klanten. Soms omdat een project afgerond is, maar ook omdat klanten er soms voor kiezen om zelf werkzaamheden uit te voeren. Vaak zijn wij dan een adviserende partij, waarbij het eindresultaat vaak een teameffort is waar wij trots op mogen zijn!

Prosos-team

Ik ben dankbaar voor ons Prosos-team. Er komt een Prosos-team waar wij ook vervolgstappen mee kunnen maken. Enerzijds door collega’s die steeds meer ervaring opdoen, collega’s die uitgenodigd worden om te leren en nieuwe collega’s die met hun ervaring ons team verder helpen. Privésituaties van collega’s waren best spannend en heftig en hadden de nodige impact op de inspanningen binnen het team. Ik wil jullie ook langs deze weg bedanken voor jullie inzet en doorzettingsvermogen.

Behoefte van de klant vertalen in doelstellingen

Onze activiteiten bouwen zich steeds verder uit. In plaats van full-service te vertalen in wij doen alles wat je vraagt, voorzien wij in een behoefte van de klant die wij vertalen in doelstellingen. Wij bepalen mede met de klant wat er nodig is om de doelstelling(en) te behalen. Dat kan met de inzet van:

  • Het verzorgen van adviesdienstverlening
  • Een (vernieuwde, geoptimaliseerde) website
  • Een contentplanning met bijbehorende teksten en beelden voor het plaatsen op social media
  • Het ontwerpen en inrichten van nieuwsbrieven, adverteren in traditionele uitingen, telemarketing (belteam) als het maar bijdraagt aan de vastgestelde doelstellingen. De resultaten koppelen wij transparant terug via no-nonsense dashboards en rapportages.
Gouden randje quote

Voor 2020 wens ik een verdere professionalisering van onze dienstverlening, waarbij keer op keer het gouden randje van wie wij als Prosos willen zijn niet verloren mag gaan. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan snel en vragen ook van ons om het leuk te vinden verder te ontwikkelen en plezier te hebben in continu bijleren.

Dichtbij jezelf blijven en laten zien waar je happy van wordt in je werk, het liefste elke dag opnieuw.
Anita Holthuis, Eigenaar Prosos B.V.

Namens het team van Prosos, wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?