Wat gebeurt er in 60 seconden online? - Prosos

Wat gebeurt er in 60 seconden online?

Wat gebeurt er in 60 seconden online?

Op een gewone werkdag lijk één minuut echt heel kort voor alles wat er nog moet gebeuren. Als je geluk hebt kun je die ene minuut gebruiken om koffie te pakken of om onderweg een praatje te maken. Online gebeurt er daarentegen enorm veel. Elke 60 seconden wordt er maar liefst 1 miljoen keer ingelogd, wordt er 1,4 miljoen keer geswiped op Tinder en worden er gemiddeld 4,497,420 zoekopdrachten uitgevoerd in Google.

60 seconden

Als je ziet wat er allemaal in 60 seconden online gebeurt dan zou je zeggen dat de mens niet meer zonder internet kan leven. We delen, liken, streamen, mailen, bellen, gamen en surfen er op los! Daarnaast willen we ons netwerk onderhouden, onze mening delen en ons favoriete product kopen.

Er is al vaker onderzocht wat er online gebeurt in 60 seconden. Dit onderzoek komt jaarlijks terug en je ziet hier een stijgende lijn in. In 2014 maakten ‘slechts’ drie miljard mensen gebruik van internet. In 2019 staat de teller op ruim 4,3 miljard. Wij hebben de onderzoeksresultaten van 2019 in een infographic verwerkt. Deze cijfers zullen de komende jaren alleen maar stijgen.. Bizar!

Wat kan Prosos voor jou betekenen?

Prosos kan jou helpen bij het opzetten van evenementen maar ook bij het regelen van een gecertificeerde dronepiloot. Prosos, ons full-service marketing- en communicatiebureau, heeft namelijk gecertificeerde piloten en personeel die ook beelden van het evenement vanaf de grond kunnen filmen. Ook het promoten van de beelden kun je overlaten aan Prosos. Wij zorgen dat de beelden de juiste doelgroep bereiken. Hierdoor kun je de aftermovie direct bij één bedrijf onderbrengen.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?