Wat kunnen wij voor jou betekenen? - Prosos

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Hulp nodig bij een evenement, congres of beurs? Prosos Events kan de customer journey op jouw doelgroep laten aansluiten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat gasten zich welkom voelen als groep en tegelijkertijd als individu. We werken samen aan een concept (conceptontwikkeling), we komen met creatieve ideeën en tekeningen (creatie) en we dragen zorg voor de volledige uitvoer (coördineren en organiseren). Hieronder lees je hoe wij jouw bedrijf kunnen laten opvallen op een evenement, een congres of een beurs.

Conceptontwikkeling

Ter voorbereiding van een evenement of beurs kunnen wij jou helpen met een concept. Het is ongelooflijk belangrijk om de rode draad van het concept overal in terug te laten komen. Een boodschap blijft namelijk beter hangen wanneer deze herhaald wordt. Conceptontwikkeling begint bij het begrijpen van de context. Wij willen o.a. een antwoord vinden op de vraag: ‘Wie is de doelgroep?’. Dit is belangrijk om weten zodat het concept aan kan sluiten bij de (potentiële) klanten.

Creatie en visualisatie

Naast het ontwikkelen van een concept, kan Prosos Events je ook helpen met het visualiseren hier van. Wij helpen met slimme en passende decoratie zodat de rode draad goed naar voren komt tijdens een evenement. De huisstijl wordt zichtbaar rondom de stand en wij leveren ook flyers en visitekaartjes. Daarnaast kan amusement de rode draad ook versterken en kan het zorgen voor ontspanning. Denk aan: een animatie, een filmpje, een spreker of een leuk muziekje. Ook hier helpen wij je graag mee.

Coördineren en organiseren

Wij dragen de zorg voor de volledige uitvoer, van concept tot afsluiting. Ook na het evenement is interactie met (potentiële) klanten van groot belang. Je wilt namelijk weten hoe zij jouw boodschap hebben geïnterpreteerd en wat hun feedback is. Ook een goodiebag of een relatiegeschenk aan het einde van jouw evenement is niet te onderschatten. Een cadeau na afloop is het laatste contactmoment tijdens het evenement. Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van een slim cadeau in lijn met het verhaal dat je hebt gecommuniceerd. Dit dient als een prima reminder!

Wil je meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?