Op zoek naar een webshop? | Prosos B.V. uit Apeldoorn

Samenwerken aan een online groei
en commercieel succes!

~ Personalisatie is dé sleutel tot een succesvolle campagne ~

Vanuit een helder kader en met een praktische insteek?
Dan zit je bij Prosos goed!

Webshop kopen

Je hebt net iets supergaafs bedacht en wil dit graag direct online gaan verkopen. Hier heb je een webshop voor nodig maar waar begin je eigenlijk? Jij wilt je voornamelijk bezighouden met jouw gave product en niet met het hele technische gedeelte van de webshop.  

 

Als eigenaar van een (web)winkel moet je aan veel verschillende dingen denken, daarnaast moet je ook een brede kennis hebben van verschillen de onderwerpen. Neem nu alleen al de (technische)kennis voor een goede webshop. Naast de wettelijke eisen waar je aan moet voldoen moet je natuurlijk ook weten hoe je bezoeker naar je webshop trekt (online marketing). Weten ze je webshop te vinden? Dan moeten ze natuurlijk nog over gaan tot een aankoop en het liefst hebben we dan dat ze nog een keer terugkomen voor een herhalingsaankoop.  

 

Kennis en ervaring webshop 

Wij helpen je graag verder. Met onze jarenlange ervaring en kennis welke we hebben opgedaan weten we precies wat jouw bezoekers belangrijk vinden. 

 

Als je webshop technisch helemaal staat dan is het belangrijk dat hij ook gevonden wordt en dat bezoekers over gaan tot aankoop. Door gebruik te maken van verschillende onderdelen van online marketing kan je hiervoor zorgen. De klant weet je op het juiste moment in zijn of haar klantreis te vinden. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het online marketing gedeelte.  

Samenwerken 

Samenwerken met onze relaties doen we graag. We zien ons al partner in business en niet als opdrachtnemer. Op proactieve wijze denken we graag met je mee en werken uit bevlogenheid. Onze gedreven medewerkers doen dat stapje extra en stoppen niet waar andere ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. We gaan dan ook niet snel iets uit de weg. Op deze manier werken wij aan een sterke en betrouwbare relatie met onze klanten. 

Het gouden randje

Wij gaan zo ver voor onze klanten om service te verlenen met een gouden randje. Ons gedreven team doet dat stapje extra en stopt niet waar anderen ophouden. Geen vraag is voor ons te gek. Wij gaan niet snel iets uit de weg. Zo ontstaat er een sterke en betrouwbare relatie met de klant.

Een afspraak inplannen om onder het genot van een kop koffie te sparren over jouw nieuwe webshop? Vul dan onderstaand formulier in!

× Kunnen wij je ergens mee helpen?