Welke goede gewoontes maken een eventorganisator nu succesvol en productief? - Prosos

Welke goede gewoontes maken een eventorganisator nu succesvol en productief?

Welke goede gewoontes maken een eventorganisator nu succesvol en productief?

Lichaamsbeweging

Het is natuurlijk wetenschappelijk bewezen dat beweging een positieve invloed heeft op de productiviteit van de mens. Om goed te kunnen presteren, is het zaak dat je lekker in vel zit. Succesvolle eventmanagers geven daar veelal invulling aan door middel van veel lichaamsbeweging tijdens fietsen, hardlopen of yoga.

Nachtrust

Het leven van een eventmanager kent onregelmatige tijden. Door voldoende nachtrust te behalen is de mens in staat om overdag te bruisen van de energie. Maar ook overdag zijn er momenten van rust en ontspanning nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Deze rust draagt bij aan het succesvol kunnen netwerken, waardoor er veel sociale en zakelijke contacten ontstaan. Deze contacten helpen je verder. Een eventmanager weet wat zijn of haar netwerk voor hen kan betekenen en hoe hij of zij iets terug kan doen.

Wandelende agenda’s

Het is van uiterst belang dat een eventmanager beschikt over de kunst om goed en gestructureerd te plannen. De eventmanager leeft op to do lijstjes en houdt rekening met de hoeveelheid tijd die een handeling in beslag neemt. Op deze manier is er genoeg tijd voor iedere actie, waardoor de planning strak blijft. Ze zijn dan ook gek op deadlines, want die zorgen er voor dat ze scherp blijven. Iedere taak wordt afgerond voor er aan een volgende taak wordt begonnen en ze zijn niet bang om nee te zeggen.

Positiviteit

Je zult een eventmanager niet snel horen zeggen dat iets echt onmogelijk is. een eventmanager is van nature een positief mens die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze zien overal kansen en uitdagingen. Ze genieten van de kleine dingen, zoals een tevreden klant, een nieuwe opdracht of nieuw evenement. Ze zijn leergierig en ze durven de dingen anders te doen.

Ben jij op zoek naar een bureau die je op evenementengebied volledig begeleidt en ondersteunt en wens je een samensmelting van online en offline? Kom dan eens een kopje koffie drinken bij Prosos Events. Wij nemen graag jouw vraagstuk onder de loep. Neem vandaag nog contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?