Zelf aan de slag? Start met een inspiratie, training- en of een coachingsessie!

Zelf aan de slag

Volg een inspiratiesessie en ga van start!

Inspiratie | Training | Coaching

 

Haal jij al alles uit je online marketing? Naast dat de mogelijkheid bestaat om al je onlinemarketingwerkzaamheden door ons uit te laten voeren bieden wij ook inspiratiesessies, training- en coachingsessies op maat aan.

 

 •  
 •  
 •  
 •  

Kennismaken met Prosos?

  Bedrijfsnaam

  Je naam

  Je e-mail

  Telefoonnummer

  Inspiratie

  Loop je vast? Heb je even geen inspiratie meer? Een (online) inspiratiesessie ‘Online aan de slag binnen 1 dag’  biedt wellicht uitkomst.

  Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een sessie dat je straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven. Weet je niet wat je met al die inspiratie moet doen? Daar kunnen wij je uiteraard ook mee helpen!

  Training

  Graag meer weten over online marketing? Met verschillende onlinetrainingen helpen wij jou en je team verder op weg. Onze trainingen worden geheel op maat afgestemd. Na een (telefonisch) intakegesprek stemmen wij de behoefte af en verzorgen wij training(en) op maat. Dit kan voor een directeur of marketeer zijn maar ook voor een geheel sales- en marketingteam. Onze trainingen zijn er op alle niveaus. Van beginner tot aan een training voor gevorderden, op locatie maar ook bij ons op kantoor worden georganiseerd.

  Coaching

  Bezig met online marketing maar benieuwd of je er meer uit kan halen? Samen met ons team van online specialisten kijken we hoe we middels een coachingsgesprek jou kunnen helpen om je online marketing naar een hoger niveau te tillen.

  Het kan namelijk best zo zijn dat je ergens in een proces vastloopt. Wij zijn er voor je. Met een (of meerdere) coaching sessies helpen wij jou weer op weg.

  Online aan de slag in 1 dag?

  Sparren over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met je op!

  Meer over onze diensten:

  Lees meer over de ervaringen vanuit onze adviesdienstverlening:

  Met het waarde propositiemodel zorg je voor een optimale fit (evenwicht) tussen het klantsegment (vraag) en de waardepropositie (aanbod). Simpelweg: hoe versla je je concurrenten....

  Wil jij Prosos als partner voor de verbetering van groei?Het lijkt ons leuk om samen met jou aan de slag te gaan, te kijken waar je uitdagingen liggen en wat je doelen zijn. Samen met jou gaan wij het verschil maken binnen het bedrijf. Je kan contact met ons op nemen via het contactformulier of een berichtje sturen op whatsapp of social media....

  Het OGSM helpt je om op een efficiënte en effectieve wijze een helder plan te creëren met draagvlak van alle betrokkenen.Mijn ervaring is, het is dat het resultaat van je plan ‘ONS plan’ is, ipv JOUW of MIJN plan!...

  × Kunnen wij je ergens mee helpen?