Zelf aan de slag? Start met een inspiratie, training- en of een coachingsessie!

Advies: Zelf aan de slag

Advies waarbij jij zelf aan de slag gaat!

Inspiratie | Training | Coaching

 

Haal jij al alles uit je online marketing? Naast dat de mogelijkheid bestaat om al je onlinemarketingwerkzaamheden door ons uit te laten voeren bieden wij ook inspiratiesessies, training- en coachingsessies op maat aan.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Kennismaken met Prosos?

Bedrijfsnaam

Je naam

Je e-mail

Telefoonnummer

Inspiratie

Loop je vast? Heb je even geen inspiratie meer? Een (online) inspiratiesessie biedt wellicht uitkomst. Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een sessie dat je straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven. Weet je niet wat je met al die inspiratie moet doen? Daar kunnen wij je uiteraard ook mee helpen!

Training

Graag meer weten over online marketing? Met verschillende onlinetrainingen helpen wij jou en je team verder op weg. Onze trainingen worden geheel op maat afgestemd. Middels een (telefonisch) intakegesprek stemmen wij de behoefte af en vervolgens verzorgen wij een training op maat. Dit kan voor een persoon zijn maar ook voor een geheel team. Onze trainingen zijn er op alle niveaus. Van beginner tot aan een training voor gevorderden. Onze trainingen kunnen op locatie maar ook bij ons op kantoor worden georganiseerd.

Coaching

Bezig met online marketing maar benieuwd of je er meer uit kan halen? Samen met ons team van specialisten kijken we hoe we middels een coaching gesprek jou kunnen helpen om je online marketing naar een hoger level te tillen. Het kan namelijk best zo zijn dat je ergens in een proces vast loopt. Wij zijn er voor je. Met een (of meerdere) coaching sessies helpen wij jou weer op weg.

Welke aanpak past bij jou?

Sparren over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met je op!

Meer over onze diensten:

Lees meer over de ervaringen vanuit onze adviesdienstverlening:

Hulp nodig? Loop je vast de SEO-optimalisatie van jouw website of heb je behoefte aan een advies op maat? Wij staan voor je klaar. Je kan eenvoudig vrijblijvend contact met ons op nemen via ons contactformulier of via de WhatsApp knop op onze website. ...

Nu het ‘normale’ leven stapsgewijs weer terug aan het komen is, is het van belang om goed na te denken hoe je hier als ondernemer of als bedrijf uit gaat komen. Hoe ga jij ervoor zorgen dat het werk weer jouw kant op komt?...

× Kunnen wij je ergens mee helpen?