Zelf aan de slag? Start met een inspiratie, training- en of een coachingsessie!

Zelf aan de slag

Volg een inspiratiesessie en ga van start!

Inspiratie | Training | Coaching

 

Haal jij al alles uit je online marketing? Naast dat de mogelijkheid bestaat om al je onlinemarketingwerkzaamheden door ons uit te laten voeren bieden wij ook inspiratiesessies, training- en coachingsessies op maat aan.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Kennismaken met Prosos?

Bedrijfsnaam

Je naam

Je e-mail

Telefoonnummer

Inspiratie

Loop je vast? Heb je even geen inspiratie meer? Een (online) inspiratiesessie ‘Online aan de slag binnen 1 dag’  biedt wellicht uitkomst.

Samen kijken we naar je behoeften en vervolgens zorgen we middels een sessie dat je straks bomvol met inspiratie zit zodat jij jouw team of onderneming een boost kan geven. Weet je niet wat je met al die inspiratie moet doen? Daar kunnen wij je uiteraard ook mee helpen!

Training

Graag meer weten over online marketing? Met verschillende onlinetrainingen helpen wij jou en je team verder op weg. Onze trainingen worden geheel op maat afgestemd. Na een (telefonisch) intakegesprek stemmen wij de behoefte af en verzorgen wij training(en) op maat. Dit kan voor een directeur of marketeer zijn maar ook voor een geheel sales- en marketingteam. Onze trainingen zijn er op alle niveaus. Van beginner tot aan een training voor gevorderden, op locatie maar ook bij ons op kantoor worden georganiseerd.

Coaching

Bezig met online marketing maar benieuwd of je er meer uit kan halen? Samen met ons team van online specialisten kijken we hoe we middels een coachingsgesprek jou kunnen helpen om je online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Het kan namelijk best zo zijn dat je ergens in een proces vastloopt. Wij zijn er voor je. Met een (of meerdere) coaching sessies helpen wij jou weer op weg.

Online aan de slag in 1 dag?

Sparren over de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met je op!

Meer over onze diensten:

Lees meer over de ervaringen vanuit onze adviesdienstverlening:

Ik ben van mening dat wij daar een slag hebben te slaan. Wij zijn enorm kritisch naar hoe wij onze klanten kwalitatief kunnen ondersteunen, maar wat als wij net zo kritisch kijken naar ons eigen aanbod? Wat gebeurt er dan?...

Chantal is overdag vaak druk bezig met vergaderingen en andere werkzaamheden die komen kijken bij haar bedrijf. Hierdoor is haar agenda vaak in de ochtend en de middag behoorlijk vol. Daarom is ze blij dat Prosos de marketing en communicatie afdeling is van haar bedrijf, ze zijn namelijk bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur!...

× Kunnen wij je ergens mee helpen?