Zorgtotaal 2019 was een prachtige beursexperience - Prosos

Zorgtotaal 2019 was een prachtige beursexperience

Zorgtotaal 2019 was een prachtige beursexperience

Als ervaren coördinator en organisator van beurzen en evenementen in de food- en zorgsector is Zorgtotaal een van terugkerende beurzen, waar ik met heel veel passie en plezier aan meewerk. Dit doe ik samen met mijn team van Prosos Events en Prosos. De afgelopen dagen waren weer energiek, hectisch en inspannend, zoals ik van beursdagen gewend ben. Maar het is het allemaal dubbel en dwars waard! Samen met collega’s en relaties was het een prachtige beursexperience, met nieuwe kennismakingen, inspirerende gesprekken en fijn persoonlijk contact. En als kers op de taart is er een basis gelegd voor toekomstige activiteiten.

Marketingaward

Al deze inspanningen zijn ook nog eens beloond! Met Zorgboodschap, Eetgemak en Prosos hebben we de “bezoekersmarketingaward” van de Zorgtotaal 2019 gewonnen. Met name dankzij de gezamenlijke inzet van het marketing- en salesteam behaalden we de meeste beursbezoekers-registraties! Daar zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk om doelen te behalen en daar met elkaar voor te willen gaan. Een award als blijk van waardering vinden wij dan ook erg bijzonder!

Fullservice aanpak

Naast het team van Prosos Events stond ook het Prosos-team de hele week 24/7 klaar om bij alles te assisteren. Door onze fullservice aanpak, organiseren en coördineren we niet alleen beurzen, maar verzorgen we ook de online communicatie in woord en (bewegend) beeld. Zo filmden we tijdens Zorgtotaal onze relaties Boermarke en op de Zorg&ICT de organisatie Quli. De films gaan we natuurlijk via de social mediakanalen delen. Niet alleen online communicatie via de social kanalen, maar ook banners en folders hebben we verzorgd. Onze relaties hebben we op deze manier online en offline onder de aandacht gebracht voor deze zorgbeurs.

Succesvolle beursbeleving

Samen met het team Prosos Events hebben wij op de stands van onze klanten een succesvolle en sfeervolle beursbeleving neergezet. Verder leverden wij op persoonlijke wijze onze bijdrage op marketingcommunicatiegebied. Deze mooie samenwerkingen geven mijn een trots gevoel. Samen met mijn team van professionals kijk ik uit naar de resultaten van onze inspanningen. Het waren drie fantastische dagen met inspirerende gesprekken en ontmoetingen. Iedereen bedankt daarvoor!

Benieuwd wat ik samen met team Prosos Events voor jullie organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.prosos-events.nl

Geen reactie's

Geef een reactie

× Kunnen wij je ergens mee helpen?