Zorgtotaal 2019, weer een geweldige ervaring!

Zorgtotaal afbeelding

Zorgtotaal 2019, weer een geweldige ervaring!

Al jaren ben ik werkzaam voor bedrijven in de food- en zorgsector. Dat doe ik met ontzettend veel passie en plezier! De laatste jaren werk ik samen met mijn team van Prosos aan prachtige projecten in de foodsector voor de zorg. Een van de tweejaarlijks terugkerende hoogtepunten is de Zorgtotaal vakbeurs. “Wat een bizarre week is het, volgens Anita: ik heb heel veel energie gegeven, ben ‘full-speed’ gegaan. Ik heb alles gegeven, alles gekregen. De samenwerking met collega’s was onwijs tof. Het was ook fijn  om met relaties bij te praten en met nieuwe mensen kennis te maken. En niet geheel onbelangrijk, ik heb veel acties uitgezet voor de nabije toekomst”.

Klap op de vuurpijl

De mooie ontmoetingen, goede gesprekken en fijne werksfeer werden ook nog eens beloond. Als klap op de vuurpijl hebben we namelijk met Zorgboodschap en Eetgemak de bezoekersmarketingaward van de Zorgtotaal 2019 gewonnen. Dat is vooral te danken aan de geweldige gezamenlijke inspanningen die we met het marketing- en salesteam hebben verricht. Zo behaalden we de meeste beursbezoekers-registraties!

Team-effort

De teams van Prosos en Prosos Events stonden de hele week van vroeg tot laat klaar om bij alles te assisteren. Mede door de inzet van de collega’s van Zorgboodschap in samenwerking met team Prosos naar de Zorgtotaal 2019 bereikten we de meeste ‘beurs-bezoekers-registraties’! Daar zijn we trots op. Doelen behalen en daar met elkaar voor willen gaan, vinden wij heel belangrijk. Een beursbezoekersmarketing-award als blijk van waardering voor de dagelijkse inspanningen vinden wij dan ook erg bijzonder!

Award beste marketing Zorgtotaal 2019 champagne bloemen
Zorgboodschap interview Zorgtotaalbeurs 2019
Zorgtotaalbeurs 2019 foto team Prosos
Zorgboodschap interview Zorgtotaalbeurs 2019

In woord en beeld

Naast de inzet voor Zorgboodschap en Eetgemak brachten wij tijdens de Zorgtotaal verschillende klanten in beeld, zoals Boermarke desserts en Quli, een persoonlijke gezondheidsomgeving. Uiteraard deelden we de (bewegende) beelden via social media. Trouwens, ook voor en tijdens Zorgtotaal verzorgden we voor deze relaties de online communicatie via de social kanalen. Daarnaast verzorgen we banners en folders. Zo brachten we zowel in tekst en beeld onze relaties en hun producten op deze zorgbeurs onder de aandacht.

Trots en geïnspireerd

Ik kijk samen met de collega’s van Prosos terug op een geslaagde Zorgtotaal 2019. Onze klanten staan we op persoonlijke wijze bij op het gebied van marketing en communicatie. En met Prosos Events realiseren we ook daadwerkelijk stands bij onze klanten. Het was ontzettend fijn dat we hebben bijgedragen aan een sfeervolle en succesvolle beursbeleving. Ik ben zo trots op deze mooie samenwerkingen en samen met mijn team kijk ik uit naar de resultaten van onze inspanningen. Bedankt allemaal voor drie fantastische dagen met inspirerende gesprekken en ontmoetingen.

Benieuwd wat ik samen met team Prosos en Prosos Events voor jullie organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op www.prosos.nl

Interview Boermarke Zorgtotaal 2019
Zorgtotaal foto Boermarke camera Everyday icecake
Quli interview op de Zorgtotaalbeurs camera film
Geen reactie's

Geef een reactie