MAAK JE WEBSITE HET PERFECTE VISITEKAARTJE EN VERKOOPKANAAL

PARTNERS IN

WEBSITE/WEBSHOP

Website / webshop

Jouw website of webshop wordt op maat gemaakt met WordPress, al dan niet in combinatie met WooCommerce of Shopify. Zo kan je ook zelf aan de slag met je website na oplevering. Vergeet ook zeker niet je onderhoud, dit houdt hackers weg van jouw website.

“Wij zijn erg verbaasd over hoe goed de website aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Ook waren er verschillende feedbackrondes en werd er goed naar ons geluisterd. De snelheid zat er goed in! Wat een prettige samenwerking!”

Voor ons bedrijf hadden wij een nieuwe uitstraling nodig vanwege een fusie, een goede website is daarbij erg belangrijk. Na een adviessessie met Anita hebben wij besloten om de website via Prosos te realiseren. Samen met Rik hebben wij gekeken wat er minimaal op de website moest terug komen en gekeken naar wat wij nodig hadden. Ondertussen hadden wij ons huisstijlhandboek naar Prosos verzonden zodat zij ons goed mogelijk konden assisteren bij de vormgeving.

Vervolgens hebben wij verschillende Powerpoint presentaties gemaakt met hierin de input per pagina. Wij zijn erg verbaasd over hoe goed de website aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Ook waren er verschillende feedbackrondes en werd er goed naar ons geluisterd. De snelheid zat er goed in! Wat een prettige samenwerking!

Wij zijn super trots en blij met onze website en hebben ook besloten om het onderhoud onder te brengen bij Prosos. Wij vinden het namelijk een fijn idee dat er maandelijks updates worden gedaan en dat wanneer er een storing is dit op tijd gesignaleerd kan worden.

SAMENWERKEN ALS PARTNER?

Maak je website het perfecte visitekaartje en verkoopkanaal.

WEBSITE INRICHTING

Maak je website jouw visitekaartje.

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk om niet alleen een gebruiksvriendelijke website te hebben maar ook een website in de juiste sfeer.

Een website zorgt voor extra vindbaarheid op het internet, denk bijvoorbeeld aan landingspagina’s. Ook is een website 24/7 bereikbaar waardoor de bezoeker altijd zelf kan beslissen wanneer hij een kijkje neemt.

WEBSITE ONDERHOUD

Blijf beveiligd en online.

Omdat je 24/7 bereikbaar wilt zijn met je website, is onderhoud een must. Want ook veiligheid is hierin heel erg belangrijk. Je houdt hiermee hackers buiten de deur.

Plug-ins die op je website staan moeten ook up-to-date blijven om er voor te zorgen dat alles soepel blijft lopen.

Onderhoud is ook belangrijk voor je vindbaarheid.

SEO

Word gevonden via zoekmachines.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie. Dit zorgt voor jouw vindbaarheid in Google.

Het is een organische manier om zichtbaar te zijn wanneer men op bepaalde zoekwoorden zoekt. Nieuwsgierig geworden? Wij geven je hierover graag meer uitleg!