10 jaar Prosos | Doorontwikkeling

Misschien hebben jullie de afgelopen maanden onze nieuwsbrieven gelezen en/of de socialposts gelezen, maar vanaf vandaag: 1 mei start er voor Prosos een nieuwe fase in onze doorontwikkeling.

Dit betekent dat wij keuzes maken, die misschien wat anders zijn dan jullie verwachten.

Ons kernteam van Prosos gaat voor 100% voor onze hoofdklant Yuverta LLO aan het werk. 

Het leven gaat over het accepteren van de uitdagingen die je onderweg tegenkomt, ervoor kiezen om vooruit te blijven gaan en van de reis te genieten.

thedailyquotes.nl

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen (LLO)

Samen met team Prosos zijn we al sinds ca. 2 jaar aan het werk voor Yuverta Leven Lang Ontwikkelen. LLO is een onderdeel binnen de Yuverta organisatie.

Yuverta LLO biedt blauw-groen onderwijs om te werken aan een gezonde en leefbare toekomst. Wij bieden praktijkgerichte en professionele trainingen en opleidingen aan afgestemd op de arbeidsmarkt. Zowel voor de professional als de beginner.

Een onderwijsorganisatie met ca. 52 locaties in Nederland: mbo, vmbo en LLO. Voor Leven Lang Ontwikkelen verzorgt Anita met ca. 5 teams in totaal ca. 20 collega’s de business, (online)marketing & communicatie, project- en logistieke planning en de ontwikkeling van online-leeroplossingen.

Het is een prachtige uitdaging waar veel van mijn kennis en kunde wordt gevraagd, maar waar ook veel van mijn kernwaarden bij elkaar komen. Ik mag bouwen en werken met mensen die ambitieus, resultaat- en doelgericht zijn en die met vertrouwen en respect op een duurzame manier willen samenwerken.

Waarom deze verandering?

Prosos werd in de huidige vorm te ‘klein’ voor mijn eigen doorontwikkeling. Ik, Anita, heb prachtige relaties mogen assisteren de afgelopen 10 jaren met mooie uitdagende werkzaamheden. Zowel nationaal als internationaal krijg ik binnen Yuverta LLO kansen waar ik van droom en dat maakt dat ik voor Prosos deze keuze heb gemaakt.

 

Prosos B.V.

De uitgave van het boek Proba en het verzorgen van opdrachten voor uitdagende strategische businessontwikkeling, sales- en (online)marketingvraagstukken blijven uitgevoerd worden door mij, Anita Holthuis, in samenwerking met Freddy (DTP/Creatie) vanuit Prosos.

Overige werkzamheden
Voor dagelijkse online-marketing werkzaamheden of websitewerkzaamheden breng ik je graag in contact met Marijn Ruijl. Marijn heeft mij jaren geassisteerd in deze werkzaamheden en wil dit graag blijven doen. Onze bestaande relaties heb ik uiteraard over eventuele wijzigingen geïnformeerd en gewenst in contact gebracht met Marijn.

Dank je wel!

Een ieder die op welke manier maar heeft geholpen, meegedacht of er voor mij was in zware en prachtige tijden wil ik onwijs bedanken voor deze afgelopen 10 jaar.

Ik blijf prachtige uitdagingen en kansen niet uit de weg gaan. Sta jij voor een businessontwikkeling, sales- of (online)marketingvraagstuk waar je denkkracht en creativiteit bij kan gebruiken, laat het mij weten.

Lieve groet, 

Anita Holthuis-van Leeuwenkamp
Prosos B.V.

Gewoon even bijkletsen kan natuurlijk altijd. Neem gerust contact op met: anita.holthuis@prosos.nl of via ons telefoonnummer: 06-46144467. 

Proba de tweede druk

Proba ~ van denken naar doen

Yes, de tweede druk… Ik heb in deze druk behoorlijk wat aanpassingen doorgevoerd en wauw wat is het super geworden.

  • Stap 6: Strategie en aanpak heeft een verdieping gekregen met de inzet van een hulpmiddel rond het opstellen van een businessaanpak.
  • Stap 8: Beheren en meten is uitgebreid met een tool die je helpt bij het verzamelen van data om een dashboard in te richten.
  • Het Proba-model is strakker vormgegeven. Op deze manier zijn de stappen ook los goed toe te voegen in presentaties of uitingen. Klein detail: er is zelfs een ‘Gif-jes serie’: als je op ‘Proba’ zoekt.
  • Natuurlijk is de podcastserie een toevoeging waar Ik zelf enorm blij mee ben. De verbinding van denken naar doen komt hiermee volledig tot zijn recht.

Wil je meer informatie voor je het boek koopt? Je mag mij altijd bellen, maar ook op de website staat de nodige informatie. Heb je het boek al in je bezit? Je krijgt van mij in de nabije toekomst nog een mailtje, met een speciaal voordeel voor jou.

Podcastserie: ‘Van denken naar doen’

Heb jij de derde podcast geluisterd?
Je kunt hem luisteren via: Spotify, Google podcasts en Apple podcasts.
Volg ons via LinkedIn en Instagram.