Hieperdepiep Prosos is vandaag jarig

Hieperdepiep! Prosos 7 jaar!

Met Prosos bestaan wij vandaag 7 jaren. Wat zijn wij trots op de ontwikkelingen, die wij als bedrijf afgelopen jaar hebben neergezet. Niet alleen qua kennis, maar zeker als team.

Start 2020

De periode waar wij nu inzitten gaat ons helpen om bewust even stil te staan bij alles wat wij hebben gedaan, mee bezig zijn en gaan doen in de nabije toekomst. Het laat mij in ieder geval nadenken over welke kant wij met Prosos op willen en wat wij voor onze relaties en klanten nog meer kunnen betekenen.

Online ondernemen

In de afgelopen periode ondersteunen wij bedrijven steeds meer met online ondernemen i.p.v. het verzorgen van online marketing voor klanten. Dit betekent niet dat wij niet de online marketing verzorgen. Naast dat wij zeggen dat wij partner zijn voor onze klanten voelen de klanten dit zelf ook steeds meer.

Wij kijken samen naar de inzet van ons en de gewenste inzet van de medewerkers in het bedrijf. Als er nu capaciteit is, wat is onze waarde voor de ondersteuning en wat kan er ook zelf uitgevoerd worden.

De diensten die hieruit voortvloeien zijn het begeleiden van campagnes waarbij wij aan het roer staan van de activiteiten die horen bij interesseren, overtuigen, activeren en inspireren van relaties.

Voor ons gaat online ondernemen verder dan het uitvoeren van marketing en communicatie opdrachten. Het gaat over hoe wij ons aanbod ook gewenst online aan kunnen bieden. Van welke diensten wenst een bedrijf gebruik te maken en wat wil men leren en zelf uitvoeren.

Denkkracht

Wij assisteren met onze denkkracht en ondersteunen in de uitvoer op de momenten dat er in het bedrijf capaceit gewenst is. Ook verzorgen wij trainingen, webinars op maat en 1-op-1 sessies zodat medewerkers ook zelf aan de slag kunnen en zijn wij de ‘assistent op afstand’ – virtueel of fysiek (als dat weer mag).

Prosos is klaar voor deze vervolgstap! Wij staan klaar voor jou als ondernemer, marketeer of geïnteresseerde in ons prachtige vak!